Dramă pe Cluj Arena în Vinerea Mare!

UBB Radio

Universitatea Cluj a făcut un pas greșit în lupta pentru promovare fiind învinsă, pe teren propriu, scor 2-3, de Ripensia Timișoara, în etapa a 32-a a ligii secunde. Drăghici a marcat în minutul 90+8 la ultima fază a meciului. În urma acestui rezultat, ,,studenții” rămân pe poziția a treia, la patru puncte de Chindia Târgoviște și la șapte puncte de Academia Clinceni.

Gavra a semnat o mare ratare, când a scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu și i-a pasat în stânga lui Janos, care a trimits de la 14 metri mult pe lângă, cu poarta goală. În minutul 22, Coman i-a pasat  lui Haţiegan, care a centrat în faţa porţii, iar Cristian Gavra a reluat cu latul şi a înscris în stânga lui Moldovan.

 După doar patru minute, Ripensia a egalat prin Andrei Dumiter care a profitat de greșeala lui Taub, care a trimis mingea către propriul portar, fiind departe de poartă. Dumiter a ajuns mingea, l-a fentat pe Dur-Bozoancă şi a înscris în poarta goală. Pe finalul primei părți, oaspeții puteau să își majoreze avantajul, dar șutul la colțul scurt al lui Mansour a fost blocat de către  Dur-Bozoancă.

În minutul 50, Dumiter a preluat o pasă excelentă, din dreapta, în diagonală primită de la Zaluschi și  a marcat din nou în poarta ,,studenților”, după ce l-a lobat pe Dur-Bozoancă la colțul lung din 5 metri. După doar 5 minute, Iuliu Hațiegan a egalat după ce a reluat cu capul în poarta Ripensiei șutul respins de Hecsko, fundașul bănățenilor.

În minutul 75, Goga l-a lovit în ceafă pe Mansour, care a fost luat cu ambulanța. Imediat după ce meciul a intrat în prelungiri, ,,șepcile roșii” puteau înscrie prin Goga care a șutat din 10 metri în bara din dreapta. Mingea i-a revenit și  a tras din nou, dar Hecsko a respins în faţă, de unde Haţiegan a reluat dar  Moldovan a respins peste poartă.

La ultima fază a meciului, Popa a degajat lung, iar Drăghici a urmărit mingea și l-a învins pe Dur-Bozoancă, printr-un lob de la 30 de metri. Astfel, Universitatea a ratat șansa de a se apropria la un punct de Chindia Târgoviște și la trei puncte de Academia Clinceni.

În etapa următoare ardelenii vor juca în deplasare împotriva lui Poli Timișoara, în vreme ce  Ripensia va juca acasă cu Aerostar Bacău.

Sursa foto: Lungu Cristian

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Andr. Cordoş, Sepsi, Taub (Nic. Pîrvulescu 46′) – Gab. Giurgiu – Greu (G. Florescu 54′), Goga (cpt.), Haţiegan – Gavra, N. Janos (Berci 46′)

Rezerve neutilizate: Iul. Dinu – Telcean, Abrudan, Mir. Axente

Antrenor: Bogdan Lobonţ

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa, Apro, Hecsko, C. Toma (cpt.) – Stoi, Burdeţ – Al. Popovici (Tînc 90+7), Zaluschi (Oct. Drăghici 86), Dumiter – Mansour (Anghelina 82)

Rezerve neutilizate: Şt. Dobre – Ţieranu, Chera, Dobie

Antrenor: Alexandru Pelici

  • Material realizat de Lungu Cristian

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts