ubb-radio-multimedia

 

Poveştile de ieri ale Clujului de azi

Un reportaj de Oana Moisil, Delia Marinescu
Foto: Alina Mihuţ

Clujul fără rable – un demers al studenţilor  jurnalişti

Mugur Isărescu – cum să trecem la Euro, dacă nu suntem în stare să construim o autostradă

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a susţinut o conferinţă la Cluj-Napoca, pe tema crizei economice. Evenimentul a avut loc la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Un fotoreportaj de Thomas Câmpean.

“U”niversitatea Cluj

Aproximativ patru mii de suporteri ai Universităţii Cluj au participat  la un marş în centrul oraşului, pentru a atrage atenţia cu privire la situţia în care se afla clubul la ora actuală.

Un fotoreportaj de Thomas Câmpean.

900 de zile de întârzieri

Trenurile de călători au însumat anul trecut o întârziere de 900 de zile. Astfel, la fiecare sută de kilometri parcurşi, un tren de călători a întârziat aproape două minute. CFR va începe să plătească despăgubiri călătorilor, dar abia din 2012.

Un fotoreportaj de Thomas Câmpean.

Ministrul Transporturilor – Radu Berceanu

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, sustine o conferinta dupa ce a vizitat şantierul Autostrăzii Transilvania, iar Bechtel speră să obţină promisiunea că datoria va fi achitată.

Un fotoreportaj de Thomas Câmpean.

Protest

Membrii comunităţii arabe din Cluj-Napoca au participat astăzi la o acţiune de protest împotriva acţiunii militare a Israelului din Fâşia Gaza. Protestul organizat de  Asociaţia româno-arabă “Ierusalim” a avut loc în zona Monumentului din Piaţa Mihai Viteazul.

Un fotoreportaj de Thomas Campean

Boboteaza la Cluj-Napoca

UBB Radio vă prezintă în premieră un colaj audio-foto realizat de fotograful Thomas Câmpean la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.