Emisiuni

UBB Radio

De luni pornim cu tine la drum cu toate programele şi Ştirile UBB Radio.

Urmăreşte cursul evenimentelor că să inţelegi tot ce se întâmplă important.

La UBB Radio te trezeşti Dimineaţa Târziu în plină agitaţie! Astfel… între 10 şi 13 te punem la curent cu tot ce mişcă, venim alături de tine cu o ceaşcă de cafea, aromată de cea mai bună muzică care să te  pune pe picioare, aducem toate subiectele tari de prin ziare, căutăm printre astre şi dăm informaţiile despre vreme. Reportajele, interviurile şi invitaţi nu vor lipsi nici ei Dimineaţa Târziu.

UBB Radio Se aude bine şi te însoţeşte de luni până vineri de la ora 15, după ce prima parte obositoare a zilei a trecut e important să asculţi lucrurile care te interesează şi pe care în agitaţia dimineţii le-ai omis. Nu lipsesc nici picanteriile de pe covorul roşu al show-bizului.

Se aude bine toată după amiaza până la Jurnalul de Seară cel mai important buletin de ştiri al zilei.

O zi prea lungă? Nebunie la şcoală şi la birou? De la 7 până-n noapte te pregăteşte pentru adevarata distracţie. Muzică pentru o atmosferă fără bătaie de cap şi fără griji, cu ponturi de distracţie şi teme pe care eşti invitat să le comentezi. De luni până vineri după ora 19.

____________

Info Europa – aducem Europa mai aproape de tine. Actualitatea evenimentelor Europene problemele şi instituţiile europei îţi sunt prezentate la UBB Radio în fiecare zi de luni până vineri la ora 13:10.

Întâlnirile OSUBB – află tot ce se întâmplă în universitatea ta. Proiecte, distracţie,  educaţie, informaţii despre ONG-uri şi acţiuni ale universităţi tale care te privesc în mod direct îţi sunt prezentate  în fiecare marţi de la ora 18:30

Ca să te convingem că avem de toate pentru toţi află  că fiecare noapte după ora 21 e pe gustul tău.

Noaptea de luni am rezervat-o celor mai intense momente de romantism la UBB Radio Romantic Moments, miercuri ne amintim de Muzica Anilor… hiturile anilor 80 – 90 se vor auzi la UBB Radio după ora 21. Joi seara ne energizăm cu muzica tare la Drum & Bass Session; asta pentru că vineri seară ne pregătim de ieşit în oraş. Buna dispoziţie ţi-o grantăm la UBB Session.

Eh… duminică seara e momentul cel mai greu… urmează o nouă luni. Intră cu noi în Lumea Buddha Bar pentru cele mai plăcute momente de relaxare.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.