Seminar de discuții cu Alina Ceușan la FSPAC

Din oraş Eveniment

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca a avut joi, 10 noiembrie, un invitat special în cadrul unui eveniment pe care l-a găzduit. Alina Ceușan, fostă studentă aici și în același timp unul dintre cei mai cunocuți bloggeri de fashion din România, a venit pentru a împărtăși studenților secretul reușitei carierei sale.

poza1

„Am revenit cu cele mai bune gânduri ca să împart din experiența mea, experiență pe care am acumulat-o tocmai datorită acestei facultăți. Nu consider că m-am schimbat, chiar deloc, după cum le-am spus  și fetelor în acest q&a, sunt aceiași persoană. M-a schimbat categoric experiența, mi-am schimbat modul în care vorbesc, însă în adâncul sufletului sunt aceiași Alina.”

a spus Alina Ceușan.

poza 2

În cadrul întâlnirii au fost abordate teme diverse, care țin de blog și de modă, dar au mai fost discutate și multe alte detalii din viața personală a Alinei. La finalul evenimentului fashion blogger-ul a avut un sfat pentru tinerele care își doresc să aibă o carieră în acest domeniu:

„Să-și urmeze visul, să dedice tot ce pot și tot timpul pe care-l au visului lor și să nu se dea bătute niciodată, pentru că perseverența este cea care contează.”

a mai afirmat Alina.

poza 3

– Diana-Maria Trîncă / Sursa fotografiilor: Diana-Maria Trîncă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts