Foto | Letters for smiles – Proiect destinat vârstnicilor din Cluj-Napoca

Din oraş Social

Poza 1

„Letters for smiles” este un atelier care a fost organizat în 10 noiembrie 2016, în cadrul căruia cei prezenți au realizat scrisori și felicitări handmade de Crăciun pentru vârstnicii din cadrul Centrului de Îngrijire a Vârstnicului şi pentru cei din campania „Nepoţi de Crăciun”, organizată de asociația Magic People.

Poza 2

„Letters for smiles este un proiect foarte drag echipei nostre care a pornit de la amintirile noastre din copilarie și de la cât de frumoase au fost vacanțele noastre la bunici. Ne gândeam că și bătrâneii trebuie să se bucure și ce i-ar bucura mai mult decât câteva scrisori destinate lor, știind că o mână de tineri studenți de prin toata țara s-au gândit la ei.”

a declarat Laura Pașca, organizator „Letters for smiles”.
Poza 3Poza 4Atelierul și-a propus realizarea a 150 de scrisori destinate bătrâneilor din Cluj-Napoca. Participanții au fost încurajați să scrie scrisorile ca și cum le-ar adresa propriilor bunici.

„Am ales vârstnicii pentru că de multe ori ei sunt marginalizați și mulți dintre ei chiar nu mai au pe nimeni.”, a mai spus Laura. La final, plicurile cu scrisorile au fost sigilate cu ceară.
Poza 5Poza 6Acest workshop a fost organizat în cadrul Com’ON Cluj-Napoca 2016 şi a fost realizat în parteneriat cu „Organizaţia Creştină Something New”. „Something New” este o organizație care de trei ani jumătate se ocupă de copii care provin din familii defavorizate și care are, de asemenea, scopul de a creşte dorinţa de implicare a tinerilor în proiecte educaţionale, sociale şi cultural-artistice din comunitatea lor.

– Laura Revnic / Sursa fotografiilor: Laura Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts