Peste 60 de universități și instituții de învățământ din Europa şi America vor fi prezente la RIUF Cluj-Napoca, pe 9 octombrie

Din oraş

„Pe 9 octombrie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine punctul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale şi a profesioniştilor din peste 10 de domenii de activitate cu cei interesați de oportunităţile de studiu în România sau în străinătate, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 60 de expozanți din Europa şi America s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Peste 60 de universități și instituții de învățământ din 9 țări vor participa la RIUF în această toamnă

Universități și instituții de învățământ din 9 țări precum Marea Britanie, Olanda, USA, România şi Germania vor fi prezente pe 9 octombrie, la Sala Polivalentă. Printre acestea se numără mai mult de 10 de universități aflate în topul celor mai importante instituţii educaţionale din lume, printre care şi University of Groningen, University of Birmingham, University of Nottingham.

Tot ce trebuie să știi despre bursele oferite studenților români și posibilitățile de finanțare pentru studiile în străinătate

Vizitatorii vor putea afla informații despre cele peste 6000 de programe de studiu (licență, masterat, doctorat) puse la dispoziție de universitățile care vor participa la târg. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicație, dar și despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro oferite pentru studiul în Marea Britanie, Germania sau Olanda pentru studenții români.

Facultate în străinătate sau… în România?

Cei care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate instituţii de învăţământ din România. Reprezentanţii celor mai importante universităţi din zona Transilvaniei, printre care şi Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, vor putea răspune la întrebările celor îşi caută un program de licenţă, masterat sau doctorat.

Află tot ce trebuie să știi despre studiile în România şi în străinătate. Înscrie-te pe www.riuf.ro  și vino la Sala Polivalentă pe 9 octombrie 2018. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universităţi şi la conferinţa RIUF YouForum.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul care va avea loc la Cluj-Napoca, se pot înscrie la edițiile din Bucureşti (6-7 octombrie), Iaşi (11 octombrie) sau Constanţa (13 octombrie).

 – Redacția

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts