Gala Premiilor Business și-a desemnat câștigătorii

Eveniment UBB

Cei mai buni oameni de afaceri au fost premiați, astăzi, la Cluj-Napoca în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor Business organizată de Universitatea „Babeș-Bolyai”.

„Totul a pornit de la o idee simplă: ce-ar fi să ne implicăm, ca și instituție de învățământ superior, și să premiem acele afaceri care reușesc. În 2010, la prima ediție, am promis cu toții că va deveni o tradiție.”, a declarat decanul Facultății de Business din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cristian Chifu.

Câștigătorii de anul acesta au fost companiile Nokia, al cărui premiu a fost acordat CEO  Risto Meskus pentru investiții străine în România, Dacia Automobile a primit premiul pentru cel mai bine vândut produs românesc, EnergoBit Grup pentru dezvoltare durabilă și management performant, firma Taparo pentru cercetare și inovare, Vodafone pentru servicii oferite tinerilor, Jidvei pentru management performant, PricewaterhouseCoopers pentru consultanță în afaceri, European Food premiul pentru investiții în zone defavorizate, City Plaza pentru management performant și servicii de ospitalitate și fostului ministrul al Educației, Ecaterina Andronescu pentru management academic.

În cadrul Galei au mai fost premiați și tineri studenți pentru ideile de afaceri cu care au participat la un concurs desfășurat ieri. Proiectele câștigătoare aparțin studenților Adela Cristea şi Corneliu Niste, Cristina Dulău şi Gabriel Puşcaş, respectiv Gabriela Petruţiu. Aceștia au primit cheia unui birou în incubatorul de afaceri de la Tetarom și câte un laptop.

____________

Ana Giol

Foto: tbs.ubbcluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts