Ediţie jubiliară a Zilei Interacţiunii Om-Animal, desfăşurată la UBB

Eveniment

ZIOA10-final

Facultatea de Psihologie și Științele Educației (UBB), alături de Facultatea de Medicină Veterinară (USAMV), în colaborare cu voluntarii Biroului pentru Studenți cu Dizabilități (BSD), din cadrul Universității Babeș-Bolyai, organizează joi, 25 februarie 2016, a X-a ediție a Zilei Interacțiunii Om-Animal UBB-USAMV CN (ZIOA). Evenimentul va avea loc în intervalul orar 09.00-17.00, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

ZIOA este un eveniment al consorțiului UBB-USAMV CN în domeniul interacțiunii om-animal (cercetare și educație), având ca scop promovarea cunoștințelor și atitudinilor optime față de animale (deținerea responsabilă a animalelor de companie, managementul riscului zoonotic), precum și a conceptului de One Health (o singură sănătate).

Pe tot parcursul evenimentului ZIOA vor funcționa standurile ONG-urilor din domeniul adopțiilor și protecției animalelor (cu oameni, animale și mărțișoare, pliante, roll-up-uri etc.), Standul Veterinarilor, Colțurile Cunoașterii Interactive (Vivariul și Muzeul ZOO), standurile cabinetelor care practică terapia asistată de animale (TAA), standurile organizațiilor studențești etc.

Deschiderea oficială va avea loc de la ora 10.00, în sala Zorgo, din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației (UBB) și vor participa cadre didactice precum: prof. dr. Cornel Cătoi, rector USAMV CN, prof. dr. Ioan Bolovan, prorector UBB, conf. dr. Andrei Daniel Mihalca, prorector USAMV CN, prof. dr. Călin Felezeu, decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației (UBB) și conf. dr. Alina Rusu, prodecan Facultatea de Psihologie și Științele Educației (UBB).

Sonia – Alexandra Ichim / Sursa foto: http://news.ubbcluj.ro/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts