Zonga – cel mai mare serviciu local de muzică angajează

Divertisment Social

Cei dornici de a face parte din echipa de Marketing Online a serviciului Zonga pot aplica pentru un job pe partea de relații cu clienții până pe data de 15 ianuarie.

1596406_593843517369537_1017545299_o

Scopul aceste angajări este de a atrage tinerii care își doresc o carieră în relații cu clienții, marketing, comunicare sau vânzări. Doritorii de acest loc de muncă au posibilitatea de a învăța multe lucruri care țin de marketing, dezvoltarea produselor software, iar pe termen lung au șansa de a avansa pe poziții de conducere în departamentul de relații cu clienții.

Pentru a putea aplica pentru acest job cei interesați trebuie să trimită CV-ul sau scrisoarea de intenție pe adresa calin.biris@zonga.ro. Ei trebuie să aibă cunoștințe de Microsoft Office (Excel, Word și Powerpoint), cunoștințe limba engleză (nivel mediu) și o atitudine proactivă și prietenoasă.

În schimb, celor care aplică li se oferă un mediu de lucru dinamic, program flexibil, perioadă de training plătită și pachet salarial fix.

Așteptăm să avem aplicanți care să fie pasionați de marketing și cărora să le placă să discute cu clienții unei companii prin telefon și email. Va fi un job care va presupune empatie și proactivitate spre nevoile clienților, răbdare cu clienții care au nevoie de soluții sau explicații și nu în ultimul rând curiozitate. Piața muncii este competitivă, însă studenții care vor investii în valoarea personală ca angajat sau specialist vor avea mereu de câștigat.

a declarat Călin Biriș, Marketing Manager Zonga.

De asemenea, el a mai adăugat că prin această angajare își doresc să crească echipa de marketing de la Zonga, pentru a servi mai bine dorințele utilizatorilor, deoarece feedback-ul clienților și relația cu aceștia este foarte importanta pentru ei.

Zonga este un serviciu local de muzica, lansat in 2012 de către echipa Trilulilu. Scopul principal al serviciului Zonga este de a oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica. Cei care utilizează acest serviciu au la îndemână un catalog de peste 20 milioane de melodii disponibile atât pe web cât și pe desktop (PC/MAC), sau mobil (iOS, Android, Windows Phone). Totodată pot crea playlist-uri în care să adauge melodiile sau albumele preferate și să descarce muzică și atunci când nu au acces la internet.

– Victoria Nicoleta Algeorge Sursă fotografie: Zonga

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts