Ziua doi la Peninsula cu 17.000 de persoane.

Peninsula 2011 UBB Radio

Peninsula a adunat 17.000 de persoane în cea de a doua zi a festivalului care i-a avut pe capul de afiș printre alții pe cei de la Kasabian, N.O.H.A. sau Markus Schulz.

Recitalul folc al celor de la Ţapinarii – a început la ora 14 la Romania la the Carpathian Garden Stage. Scena Talent Stage a primit alte  trei trupe câştigătoare ale concursului de talente organizat de TuborgSound, unde sute de peninsulari s-au adunat să asculte melodiile, la umbră. Ultimul concert al scenei a fost al trupei Grimus.

Tuborg Main Stage s-a deschis vineri cu Les Elephants Bizarres au urmat regii hip-hop-ului din Ungaria, Belga iar momentul cel mai așteptat al programului de la Tuborg Main Stage l-a reprezentat,  recitalul  Kasabian în care britanici au inclus nu doar hiturile binecunoscute ci şi piese de pe albumul care urmează să apară.

La Kiss Terrace,trupa N.O.H.A. care a venit la festival cu o altă cântăreaţă decât cea de anul trecut a deschis seria de concerte. Al doilea eveniment a fost setul lui Andy C, care a mixat până la ora 3 noaptea.

Freedom Music Arana a văzut poate cel mai numeros public de peninsulari, la ora 21, pentru că programul a fost deschide de duo-ul din Ungaria, Myon & Shane 54, care ocupă locul 62 pe lista DJ Mag Top 100 DJ. La ora unu noaptea legenda trance-ului Markus Schulz a urcat pe scenă, el fiind al 8-lea cel mai bun DJ din lume.

La capitolul evenimente non muzicale vineri sute de persoane au participat la construirea unei statui din deşeuri, printre unde a fost prezent şi ministrul Mediului şi Pădurilor, Borbély László.

Cătălin Nunu

foto: Călin Crețu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts