Peninsula 2011: ziua 2

Divertisment

Cei de la The MOOoD au început ziua la Kiss Terrace adunând mai mulți oameni decât Main Stage pe care concertau Les Elephants Bizzares.

Peninsularii nu au părăsit zona scenei Kiss după încheierea concertului ci dimpotrivă, mai mulți au venit pentru a-i asculta pe cei de la N.O.H.A care au venit și anul acesta la Peninsula. Cu un sunet vesel, au reușit să facă un spectacol plin de viață.

La Talent Stage, cei de la Grimus au umplut zona scenei în primele minute de la începerea concertului, cu Gojira și Cristin Negriuc de la ROA în public, clujenii au dat un spectacol marca Grimus, în care publicul devine trupă și scena se extinde până în public.

Odată încheiat concertul Grimus, lumea s-a îndreptat către Main Stage unde Kasabian au susținut cel de al 2-lea concert în România din istoria trupei. Britanicii au lăsat de înțeles că vor fi gălăgioși încă de la conferința de presă, unde au urlat și suflat în microfoane. Cu un public mai mare decât cel de la Guano Apes, Kasabian au reușit un show exploziv, plin de energie.

De acea energie aveau nevoie cei care au ales să meargă în Freedom Music Arena sau la Kiss Terrace. Peninsularii au avut de ales între trance-ul lui Markus Schulz sau ritmurile Drum and Bass a lui Andy C. Deși nu am ajuns la Markus, nu am regretat, doza de DnB oferită de britanicul Andy C, ajungându-mi pentru restul serii.

_________

Călin Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts