“Zilele REGIO” ajung la Cluj

Din oraş Eveniment

Evenimentele ce au loc în perioada 26-27 noiembrie cu ocazia Zilelor REGIO vor să prezinte publicului clujean dar nu numai, proiectele finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Vor avea loc expuneri foto şi video de la proiecte, prezentări online şi offline şi un atelier de lucru pentru Reţeaua Comunicatorilor REGIO, toate acestea desfășurându-se pe parcursul a două zile la Centrul de Cultură Urbană „Casino” din Parcul Mare.

De asemenea, vor fi decernate trofeele în cadrul Galei Multiplicatorilor de Valori Europene, pentru cele mai bune proiecte implementate în Transilvania de Nord, indiferent de programul de finanţare al acestora, dar care au avut rezultate remarcabile, încadrabile în următoarele opt categorii: Solidaritate, Educaţie, Mediu, Competitivitate, I Transilvania de Nord!, Cultură, Inovare, Multiplicatorul Anului.

Proiectele se mai pot înscrie în competiţia pentru trofeele „Galei Multiplicatorilor de Valori Europene din Transilvania de Nord” ediţia a IV-a, la comunicare@nord-vest.ro, folosind formularul cu titlul „FormularGALA”.

Termenul limită este 19 noiembrie 2012 iar juriul va fi format din experţi ai Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi ai ADR Nord-Vest.

__________

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts