Workshopuri cu redactorii Decât o Revistă pentru studenţi FSPAC

Educaţie Eveniment

Studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării au ocazia să participe la workshopuri de introducere în jurnalismul narativ ce vor fi susţinute de redactorii Decât o Revistă.

“Cum spui poveşti în jurnalism” este evenimentul ce îşi propune să îi înveţe pe studenţii FSPAC despre felul în care trebuie scrise poveştile pe care chiar ei le-au putut citi în revista trimestrială. Redactorii Cristian Lupşa şi Lavinia Gliga vor încerca să îi înveţe pe studenţi cât mai multe lucruri din experienţa lor personală prin intermediul a două workshopuri ce vor avea loc în 3 aprilie începând cu ora 9.00 dar şi în 4 aprilie de la ora 15.00 la sediul FSPAC.

De asemenea, cei mai curioşi pot participa şi la o sesiune de întrebări şi răspunsuri care se va desfăşura în 4 aprilie începând cu ora 12.00.

Nu este pentru prima dată când echipa Decât o Revistă se află la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. În luna noiembrie a anului trecut 3 reprezentaţi ai publicaţiei Decât o Revistă au susţinut o discuţie deschisă pe tema jurnalismului narativ. La acea întâlnire participanţii au putut să descopere mai multe dintre secretele scrierii poveştilor de impact şi să cunoască aspecte din experienţa practică a celor 3 jurnalişti, care au promovat în România genul jurnalismului narativ.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts