Protest la Cluj: Minciunele și gogonele pentru premier

Din oraş

Tinerii din organizația PDL Cluj au organizat astăzi de la ora 14:00 un miting în fața Prefecturii Cluj. Această acțiune a fost îndreptată către premierul României, Victor Ponta, căruia tinerii i-au adus în mod simbolic coșuri încărcate de gogonele, minciunele și gogoși.

Circa cinzeci de oameni au fost prezenți astăzi în fața Prefecturii Cluj pentru a protesta împotriva premeirului Victora Ponta și a promisiunilor pe care acesta nu le-a respectat. Organizația de tineret a dorit să reamintească atât lumii, dar mai ales actualei guvernări faptul că în ultimele unsprezece luni nici una dintre promisiunile care vizau municipiul Cluj nu au fost respectate. Această idee a pornit de la simbolistica zilei de întâi aprilie, premierul fiind numit de către protestatari ,,Cel Mai Mare Păcălici al României’’. Pe lângă gogonele, minciunele și gogoși, tinerii din PDL au adus și un ceas deșteptător,  aceasta fiind o glumă care l-a avut ca țintă pe liderul USL, Crin Antonescu.

În fața Prefecturii a fost citită o scrisoare deschisă adresată lui Victor Ponta în care erau enumerate treisprezece promisiuni încălcate în timpul celor unsprezece luni de guvernare USL. Ulterior, o parte din oamenii prezenți  au intrat în clădire pentru a-i înmâna prefectului scrisoarea deschisă și ,,darurile’’ pentru premier. Prefectul a refuzat să îi primească, pe motiv că era ocupat. ,,Aștia sunt politicieni de secol XVII’’ a declarat dezamăgit unul dintre membrii PDL prezenți.

 [flagallery gid=69 name=Gallery]

______________

Roxana Badea

Foto: Flavius Marian

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts