Victorie ușoară pentru CSA Steaua București pe terenul Universității Cluj

Sport

CSA Steaua București a câștigat fără probleme meciul din etapa a 13-a a Ligii Zimbrilor de handbal masculin pe terenul ”lanternei roșii” ”U” Cluj-Napoca, scor 37-25 (15-10). Prin această victorie, Steaua urcă pe podiumul campionatului.

”Militarii” au început perfect meciul, conducând din primul minut și și-au creat un avans de patru goluri (6-2). Din acel moment, clujenii au revenit surprinzător pe tabelă, fiind nevoie de un timp de odihnă solicitat de antrenorul Mihăilă pentru ca oaspeții să-și revină.

Până la pauză a reușit să se mențină la o diferență constantă de 4-5 goluri, scorul la sfârșitul primelor 30 de minute fiind de 15-10 pentru bucureșteni.

Partea secundă a fost la discreția totală a steliștilor, care s-au distanțat chiar la 15 goluri, cea mai mare diferență de pe tabelă (33-18, 34-19, 35-20 și 36-21).

U Cluj-Napoca: Pătrăuș, Niculai, Coman – portari; Al.Coman 6 goluri, Gurănescu 5, Kotai 4, Epure 3, Kereki 2, Putnoky 1, Dedea 1, Draia 1, Fodorean 1, Măcicășan 1. Antrenor: Ioan Ani-Senocico

CSA Steaua: Stănescu, Babasafari, Merlă – portari; Florea 7 goluri, Grbovic 5, Constantina 5, Milosevic 5, Johannson 3, Becheru 3, Roșu 3, Georgescu 3, Humet 3. Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Prin victoria de miercuri seara Steaua acumulează 26 de puncte și urcă pe locul trei în clasament, în vreme ce ”U” rămâne singura echipă fără punct obținut în acest sezon, menținându-se pe ultima poziție.

Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts