Vezi nominalizările la Premiile Radio România Actualităţi 2011

Eveniment Media

Radio România Actualități premiază valorile românești în cea de-a IX-a ediția a Premiilor Muzicale RRA. Eveniment va avea loc duminică, 13 martie, la Sala Radio, de la ora 18.30, și va fi prezentat de Gianina Corondan și Bogdan Pavlică.

Inspirat după celebrul model oferit de Grammy, Radio România Actualităţi va oferi premii artiștilor ținând cont de criterii valorice, ci nu de numărul vânzărilor.

În acest an, nominalizații sunt următorii:

  1. La secțiunea „ Cel mai bun album pop“: “Hot” (Inna/Roton); “Plec pe Marte” (Smiley/Cat Music) şi “Secret” (Alex/Ro­ton).

  1. Pentru titlul de “Cel mai bun cântec pop-dance” se luptă “Love in Brasil” (Adrian Sana/Andreea Bă­ni­că), “My Beautiful One” (Xonia feat Deepcentral), “Sun is Up” (Inna) etc.

  1. La categoria “Cel mai bun artist pop dance” sunt nominalizați Alex, DJ Project, Inna şi Smiley.

  1. La titlul de “cel mai bun interpret” participă Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu și Keo, iar la “cea mai bună interpretă” Loredana Groza, Paula Seling și Nico.

  1. Pentru premiul de “cel mai bun album folk” se luptă Nicu Alifantis cu piesa  “Cântecele de şe­mineu”, Victor Socaciu cu melodia “Ie­dera”, Mariei Gheorghiu  cu “Curcubeul” şi Florin Săsărman cu “Muchia de cuţit”.

  1. Premiul “cel mai bun artist folk” poate fi câștigat de Nicu Alifantis, Florin Săsărman sau Victor Socaciu.

  1. Direcţia 5, Iris şi Vunk sunt nominalizați pentru “cel mai bun artist pop-rock”.

  1. Pentru titlul de “cel mai bun album de muzică ușoară” se întrec Dan Iagnov cu  “Cântece de alcove”, Lucia Bubulac cu “Doi trecători”, Nicolae Caragia cu “O rochie de mireasă”

  1. La “Artistul Anului” figurează Inna, Mă­dă­lina Manole şi Paula & Ovi.

Premiile sunt acordate de jurnaliştii de la Redacţia Muzicală a Radiodifuziunii Române.

___________

Mihaela Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts