Vernisaj: „Ce faci atunci când nu faci artă?”

Cultură

Ieri s-a deschis expoziția Alexandrei Crețu cu numele „Ce faci atunci când nu faci artă?” la Galeria Șoimii Patriei (Insomnia Cafe) din Cluj-Napoca.

1450809_592750340792760_338019190_n

Vernisajul a început la ora 19:00, unde peste 50 de iubitori ai artei au avut ocazia să admire lucrările Alexandrei. Proiectul care cuprinde 6 lucrări cu numele Fără titlu I”, „Fără titlu II”, „Conversație pe coridor”, „53 de ceaiuri”, „Tabiet” și „Autoportret”, presupune exprimarea vizuală a unui stil de viața boem, tipic artistului, a conștientizării viciilor și slăbiciunilor fiecăruia din noi.

Nu aş putea spune dacă intenţia iniţială a proiectului a fost critică, lauda sau pur şi simplu documentarea romantică a timpului „risipit” în studenţie. Cert este că lucrările reprezintă o conştientizare şi o linie de demarcaţie, a declarat artista.

Maria Alexandra Creţu s-a născut în Piatra-Neamţ şi a studiat pe o perioadă scurtă de timp la Universitatea Saint Luc Liège din Belgia şi a finalizat studiile la Universitatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, a avut numeroase expoziţii în Belgia şi România.

Expoziţia se desfăşoară pe perioada 14 noiembrie – 10 decembrie 2013.

– Elena Crăciun

Comments :1

  • Szekely Bogdan

    Domnisoara Maria Cretu, e una dintre cele mai simpatice si deosebite fiinte din mediul UAD. 🙂

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts