UPDATE: Suspectul în cazul uciderii comandantului de paza de la ISU Dorohoi a fost găsit mort

Eveniment UBB Radio

Subofițerul dezertor, care se presupune că și-a ucis colegul și a furat 12 arme din cadrul ISU Dorohoi, a fost găsit împușcat în cap într-o pădure aflată la aproximativ 10 kilometri de oraș. Potrivit primelor informații armele au fost găsite în podul unei locuințe părăsite din Dorohoi.

Un subofiţer de la ISU Dorohoi a fost găsit mort, în această dimineaţă, în jurul orei 5:00. Potrivit primelor informații acesta ar fi fost ucis de un subofiţer din cadrul Inspectoratului care a dispărut cu 12 pistoale Carpaţi de calibrul 7,65 mm, un pistol de exerciţiu şi 240 de cartuşe pe care le-a furat din unitatea de pompieri.

Imediat ce incidentul a fost sesizat, s-a deplasat la fața locului o echipă de criminalişti, ofiţeri de poliţie şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. De asemenea, a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Iaşi. În momentul de față nu se cunoaste cauza decesului, prefectul de Botoşani, Cristian Roman, că din cercetările făcute până în present, ofiţerului de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi a murit cel mai probabil din cauza loviturilor primite, dar informațiile concludente vor fi primite în urma autopsiei.


Vezi și: Un mort și 12 arme furate la ISU Dorohoi

Cristina Antonescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts