Un nou parking va fi construit la Cluj, pe strada Primăverii. Va avea 400 de locuri de parcare

Din oraş

Primarul Emil Boc a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că „Situația parkingului de pe strada Primăverii nr. 20 a fost deblocată. Primăria Cluj-Napoca va încheia contractul de proiectare și execuție pentru realizarea parkingului de pe strada Primăverii nr. 20, după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor s-a pronunțat în acest sens vineri, 4 mai, și a dat câștig de cauză Primăriei Cluj-Napoca”.

Astfel, va începe construcția unui nou parking, cu 400 de locuri și cu o durată de 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție. Firma executantă, care va încasa 25.507.622,79 lei fără TVA, este Asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL.

Viitorul parking va fi construit pe o suprafață de 1532,32 mp și va avea o capacitate de 400 de locuri, inclusiv locuri destinate persoanelor cu dizabilități, conform spuselor primarului.

Emil Boc anunța la sfârșitul anului 2017 că Parkingul Negoiu din Mănăștur cu 372 de locuri a fost finalizat după 4 ani de zile, dar din cauza unor neconformități, parkingul nu poate fi folosit încă deoarece ISU nu și-a dat avizul.

– Andreea Dragomir / Sursa fotografiei: Facebook Emil Boc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts