“Zilele Arhitecturii” au loc în perioada 11-13 mai

Din oraş

Asociatia Studenţilor Arhitecţi organizează în fostul depozit al Prodvinalco, de pe strada Horea, nr. 33, în perioada 11-13 mai, “Zilele Arhitecturii”. Scopul evenimentului este de a face posibil ca arhitectura să ajungă cunoscută şi asumată de diverse domenii, de publicul larg și  de cetăţeni ai oraşului de toate vârstele.

Evenimentul “Zilele Arhitecturii” este o manifestare menită să ridice nivelul culturii profesionale a arhitecţilor, respectiv a studenţilor arhitecţi, consolidând, în acelaşi timp, relaţiile între şcolile de arhitectură din România şi din străinătate. Tema ediției din acest an este “moving forward”, însă va fi abordat și conceptul de smart city. Pe durata evenimentului vor avea loc mai multe conferințe, ateliere interdisciplinare și expoziții.

Asociatia Studenţilor Arhitecţi este o organizatie non-profit ce reuneşte studenţi de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca. Acesta a fost fondată ca răspuns la nevoia de a crea şi exprima o identitate a studenţilor arhitecţi şi de a facilita un cadru organizatoric necesar în vederea implicării studenţilor în viaţă orașului..

– Arboreanu Alexandra / Sursa fotografiei: pagina evenimentului

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts