Un ,,mai’’ productiv cu Târgul de Cariere

Din oraş UBB Radio

Târgul de Cariere anunță organizarea unui sezon digital, în luna mai 2020. Sezonul va fi compus din cinci evenimente, dedicate comunităților din Cluj, Iași, Chișinău, Mureș și Oradea. Pentru Cluj-Napoca evenimentul va avea loc între 14 și 15 mai.

Târgul de Cariere Digital este o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, care urmărește construirea unei experiențe virtuale complexe, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online, susțin organizatorii.

Evenimentele vor avea loc conform calendarului următor:

  • Cluj: 14-15 mai
  • Iași: 21-22 mai
  • Mureș: 26 mai
  • Oradea: 27 mai
  • Chișinău: 29-30 mai

Cele cinci evenimente virtuale vor fi concentrate în special pe promovare, printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile din diverse domenii. Acestea vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor ,,I love my job’’, mai precizează cei din organizare.

În ceea ce privește ediția digitală ,,I love my job’’  din Cluj-Napoca, organizatorii anunță că printre speakerii confirmați se află și Irina Rimes, Doru Șupeală, Gabriela Martin, Andrada Alb, Gabriel Munteanu, Psiholog Pop Iulia-Diana, Mădălina Hodorog și Iulia Georgescu.

Strategia de recrutare digitală este una eficientă pentru procesul de angajare, care îmbunătățește în același timp și experiența candidaților. La evenimentele virtuale din luna mai vor participa aproximativ 200 de companii din domenii diverse domenii, precum: retail, IT, transporturi, domeniul financiar-bancar și BPO (business process outsourcing), anunță organizatorii.

Sursă: Târgul de Cariere

Adina Chiriac

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts