UBB Radio participa la dezbaterea europeana si lansarea proiectului CONNECT EURANET

Eveniment Internaţional

UBB RADIO, postul de radio din cadrul Universitatii Babeș-Bolyai, devine partener CONNECT EURANET si participa la evenimentul de lansare oficiala a proiectului organizat de EURANET la Parlamentul European de la Bruxelles.

 

Lansarea CONNECT EURANET este urmata de o dezbatere europeana la care participa: Comisarul european pentru Ocuparea fortei de munca si Politici sociale, Dl. László Andor dar si membri ai Parlamentului European:

 • Maria Badia i Cutchet (S&D, Spain), Committee on Cu lture and Education.
 • Marian Harkin, (ALDE, Ireland), Committee on Employment and Social Affairs.
 • Silvana Koch-Mehrin (ALDE, Germany, vice-president of the EP)
 • Jutta Steinruck (S&D, Germany), Committee on Employment and Social Affairs.
 • Gabriele Zimmer (GUE/NGL, Germany), Committee on Employment and Social Affairs.

Echipe de la cele sapte posturi de radio universitare care formeaza CONNECT EURANET:

 • TrinityFM – Trinity College Dublin, Ireland
 • Radio Kampus – Warsaw University, Poland
 • Radio Universidad – University of Salamanca, Spain
 • Bonncampus – University of B onn, Germany
 • Radio Campus – Örebro University, Sweden
 • UBB Radio – Babeș-Bolyai University Cluj, Romania
 • Universidad Nacional de Educación a Distancia, Spain.

Dezbaterea va fi mediatizata LIVE de posturile de radio partenere EURANET si pe pagina de Facebook www.facebook.com/Connect.Euranet.

Proiectul pan-european EURANET cuprinde 17 posturi de radio internationale, nationale si regionale din 15 state din UE, iar in prezent difuzeaza program radio in 18 limbi pentru aproximativ 11.5 milioane de ascultatori din Europa. Detalii complete despre proiectul european EURANET sunt disponibile aici: www.euranet.eu

UBB Radio ONLINE www.ubbradio.ro este un post de radio studenţesc-şcoală online organizat la Catedra de Jurnalism a Universităţii Babeş-Bolyai (echipa e formata din studenţi si masteranzi, si e coordonata de cadre didactice specializate). UBB Radio ONLINE inseamna program radio online, alaturi de platforma de stiri www.stiri.ubbradio.ro, de sport www.sport.ubbradio.ro si de serviciul in limba engleză www.en.ubbradio.ro si germană www.de.ubbradio.ro

UBB Radio ONLINE propune subiecte de actualitate locală, naţională si internationala, alaturi de teme de comunicare europeană, intr-un program ce cuprinde ştiri, emisiuni de divertisment şi specializate, interviuri, reportaje, voxuri şi muzică. UBB Radio Online a fost desemnat cel mai inovativ produs de informare (europeana) din Transilvania, în cadrul Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană, 2009.

Din echipa UBB Radio participa la evenimentul de la Bruxelles, la invitatia EURANET: Mihaela Cretu (studenta), Mara Rusu si Andrei Purcarea (masteranzi), alaturi de coordonatorii UBB Radio: Rareș Beuran, Director Studio Media si Cristina Nistor, Lect.univ.dr., toti de la Catedra de Jurnalism a UBB.

Evenimentul are loc in Espace VoxBox, Central Auditorium of the European Parliament, Altiero Spinelli, et. 3, orele 14:45 – 16:30, 12 aprilie 2011.

Detalii si aici: http://connect.euranet.eu/ ; www.euranet.eu .

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts