„U” NTT DATA cedează acasă cu Știința Bacău și ratează șansa de a intra în primele șase

UBB Radio

Echipa de volei feminin a Universității Cluj-Napoca a pierdut sâmbătă după-amiază în fața Științei Bacău, 1-3 la seturi (25-18, 23-25, 14-25, 15-25) meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1.

Ardelencele au început bine partida, primul set fiind fără emoții pentru „studente”. Acestea au condus de la un capăt la altul, Știința reușind în foarte puține momente să se apropie. Prima parte a meciului se încheia 25-18, însă băcăuancele aveau să revină în meci mult mai motivate. După un al doilea set extrem de echilibrat, moldovencele egalau situația pe tabelă, 1-1, scorul în actul secund fiind 25-23.

Setul al treilea aducea deja o rupere a echilibrului. Știința începea în forță, universitarele reușind să egaleze o singură dată, la scorul de 11-11, după care echipa oaspete a reușit un “run” de 6 puncte, ducând scorul la 11-17, cea mai mare diferență de până atunci. Clujencele mai punctau doar de trei ori până la final, acest set încheindu-se, astfel, 25-14 în favoarea Științei Bacău.

În cel de-al patrulea și ultimul set, clujencele s-au arătat clar demoralizate, voleibalistele de la Știința câștigând într-un procent impresionant de 87% punctele de pe serva adversarelor. Băcăuancele nu le-au dat astfel nicio șansă gazdelor, închizând meciul cu 25-15 în setul 4.

Raluca Bucur, cu 18 puncte reușite pentru U NTT Data Cluj-Napoca, respectiv Denisa Rogojinaru cu 25 de puncte pentru băcăuance, au fost cele mai bune jucătoare de pe teren.

Cu această înfrângere, a șaptea în ultimele opt partide de campionat, fetele de la „U” NTT Data ratează șansa de a intra în faza a doua pentru locurile 1-6, încheind sezonul regulat pe poziția a șaptea, cu 11 puncte. De cealaltă parte, Știința Bacău se clasează pe locul 4, cu 26 de puncte, la șase lungimi de ocupanta ultimei poziții de pe podium, CSM Târgoviște.

Cristian Cozmaciuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts