“Studenții” n-au ținut ritmul cu Timișoara și au suferit o nouă înfrângere în Liga Zimbrilor

Sport

În Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca s-au înfruntat echipa gazdă, CS Universitatea Cluj, care a primit vizita celor de la SCM Politehnica Timișoara. Oaspeții s-au impus fără mari emoții, cu scorul de 37-27.

La mai puțin de o săptămână de la succesul din final four-ul Cupei României de la Focșani, unde au cucerit trofeul trecând de CSM Focșani, iar apoi de Steaua în finală,  bănățenii veneau ca mari favoriți în “Capitala Ardealului”.

Gazdele de la “U” au început destul de deconectați partida, marcând primul gol în minutul 5. Au reușit să mențină egalitatea doar până la 4-4. Oaspeții au preluat controlul prin valoarea net superioară a lui Fenici, Sadoveac sau Irimescu și s-au distanțat treptat. La pauză s-a intrat cu scorul de 22-16, pentru Poli.

Repriza a doua s-a desfășurat aproximativ după același scenariu. “Studenții ” cu un lot mult mai tânăr, dar și lipsit de experiență n-au ținut pasul cu adversarii, motiv pentru care pe parcursul ultimelor minute la ambele echipe au evoulat și jucătorii care sunt de obicei rezerve. S-a terminat 37-27 pentru Poli, o echipă mult mai experimentată dar și mai valoroasă decât adversarii clujeni, în lotul cărora se regăsesc mulți tineri.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj rămâne fără nici un punct acumulat în acest sezon. De cealaltă parte, Poli Timișoara este pe locul 7 și continuă parcursul excelent din ultimele săptămâni. Aceștia așteaptă play-off-ul, unde vor juca fără presiune, având asigurată prezența în sezonul următor al Cupei EHF, datorită câștigării Cupei României.

CS Universitatea Cluj – SCM Politehnica Timișoara 27-37 (16-22)

CS Universitatea Cluj: Pătrăuș, Balint, Coman – portari; Kotai 6 goluri, Al. Coman 5, Fodorean 5, Epure 3, Draia 3, Gurănescu 3, Kereki 1, Hossu 1Antrenor: Ioan Ani-Senocico

SCM Politehnica Timișoara: Tcaciuc, Varo 1 gol – portari; Sadoveac 8 goluri, Irimescu 6, Neamțu 4, Dragas 4, Păiuș 3, Șania 3, Milosevic 2, Furak 2, Fenici 2, Cîmpan 2. Antrenor: Pero Milosevic

 

Articol realizat de: Vlăgea Sergiu și Nistor Alexandru / Fotografii: Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts