Înfrângere în minimum de seturi pentru “U” Cluj în ultimul meci al sezonului regulat

Sport

Echipa de volei masculin a clubului Universitatea Cluj a terminat cu o înfrângere sezonul regulat al Diviziei A1, după 0-3 (12-25, 20-25, 21-25) pe teren propriu împotriva CSM-ului din București. A fost a 18-a înfrângere stagională pentru „studenți”.

Oaspeții au controlat primul set în totalitate, forma bună a extremei Marian Bala și a universalului Gabriel Bontea văzându-se pe tabelă, unde CSM s-a distanțat în mai multe rânduri la 12 puncte diferență, pentru ca la final să câștige primul act cu 25-12.

Al doilea set a fost disputat până la 6-6, după care CSM București a reușit distanțarea din nou, cea mai mare diferență înregistrându-se la 21-14, după un atac reușit de Bontea.

Ultimul set, și cel mai echilibrat, a fost pierdut de clujeni după ce în mare parte au mers cap la cap cu „tigrii”, reușind chiar o serie de trei puncte consecutive, de la 13-16 la 16-16, cedând însă, din nou, pe finalul setului, când au ieșit la rampă Bala și Iftime pentru vizitatori.

Cele mai multe puncte pentru “U” Cluj le-a realizat Vlad Negrean, 12, același număr de puncte reușindu-le și Marian Bala respectiv Gabriel Bontea pentru CSM.

În urma victoriei în minimum de seturi de la Cluj-Napoca, CSM București termină sezonul regulat pe locul al patrulea, cu 35 de puncte acumulate, urmând să evolueze în play-off. De cealaltă parte, “U” ocupă poziția a zecea, cu șapte puncte după 19 meciuri.

Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts