„U” CLUJ – CSM FĂGĂRAȘ 27-29 (14-16): CLUJENII AU LUPTAT PÂNĂ ÎN ULTIMUL MOMENT, DAR ÎNCHEIE SEZONUL CU CU ZERO PUNCTE

Sport

Universitatea Cluj-Napoca a primit vizita celor de la CSM Făgăraș și au fost foarte aproape să pună mâna pe primele puncte din acest sezon. După un meci cu multe ratări și numeroase decizii de arbitraj contestate de suporterii gazdelor, făgărășenii s-au impus cu scorul de 29-27.

Clujenii au început în forță întâlnirea și au condus timp de 23 minute, după care au fost egalați la 11, pentru ca, mai apoi, făgărășenii să treacă în avantaj chiar. În minutul 10, portarul studenților, Nicolai Cristian, a reușit să înscrie spectaculos din poartă în poartă pentru 7-5. Pe când cele două formații au intrat la cabine, tabela arăta scorul de 14-16.

De cum au revenit pe teren, gazdele au forțat întoarcerea scorului, ba chiar au și reușit să revină în avantaj, 19-18, la doar 7 minute după pauză. După un sfert de oră din repriza secundă, „U” a ajuns să aibă doi oameni în plus pe teren, însă clujenii nu au reușit să profite, scorul rămânând unul strâns, 24-24. Universitarii s-au luptat eroic pentru primele puncte din acest sezon, iar cu 5 minute înainte de final aceștia aveau un gol în față, 27-26. Formația din inima țării a fost, însă, mai pragmatică și a reușit să revină în joc, marcând de 3 ori pe final de meci și impunându-se la două goluri diferență, 27-29.

Tensiunea din timpul meciului s-a resimțit si la finalul celor 60 de minute, când între unii jucători ale celor două echipe s-au iscat anumite conflicte chiar pe teren, spiritele fiind calmate în scurt timp.

Călin Hossu, pentru Universitatea, cu 12 goluri, și Florin Bejinariu, cu 6 reușite, de la CSM, au fost cei mai eficienți jucători de la cele două echipe.

Sezonul 2018-2019 din Liga Zimbrilor s-a încheiat, iar „U” se regăsește abia pe ultima poziție în clasamentul play-out-ului, cu 0 puncte, în timp ce CSM Făgăraș termină pe locul 3, cu 21 de puncte.

– Material realizat de Cristian Cozmaciuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts