DECERNAREA PREMIILOR EXCELLENŢIA | EDIŢIA DE CENTENAR

Studenti

Sala Aula Magna a răsunat în aplauzele publicului care a venit să-şi susţină laureaţii la decernarea Premiilor Excellenţia, ediţia de Centenar, eveniment moderat de Cristina Filip, iniţiatorul proiectului şi de Cornel Crişan, moderator al primei ediţii.

Într-o atmosferă plina de emoţie, au deschis ceremonia de decernare a premiilor, domnul Pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă alături de domnul prof. univ. dr. Ioan Bolovan; “Nimic nu este întâmplător, nici măcar acest proiect, pe care îl celebrăm astăzi, pentru că el vine ca un rezultat firesc la ceea ce îşi propunea domnul academician prof. Ioan Aurel Pop.” (prof. univ. dr. Ioan Bolovan).

Profesori, profesori doctoranzi şi studenţi ai tuturor facultăţilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai au fost premiaţi pentru activităţi extracuriculare, pentru meritele aduse facultăţii dar şi pentru acte de voluntariat.

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, a fost reprezentată de către prof. Răzvan Cherecheş, prof. doctorand Cătălin Hădadea şi de studenta Elisa Bajzat; “Acest premiu mă motivează şi mai mult să-mi continui activitatea pe partea de vountariat”, a declarat aceasta.

“Mă bucur să fiu în seara asta aici, la un proiect care îmi este foarte drag mie, consider că a crescut în fiecare an şi acum văd din ce în ce mai multă lume interesată de acest proiect.”, a declarat prof. Cătălin Hădadea.

– Material realizat de Bianca Vilț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts