“U” Cluj, ca și calificată în liga a III-a

Sport

„U” Cluj a câștigat sâmbătă cu scorul de 8-0 prima manșă a barajului de promovare în liga a III-a împotriva campioanei județului Maremureș, Lăpușul Târgu Lăpuș.

În meciul disputat pe Cluj Arena, festivalul de goluri a inceput încă din minutul 11 când golgheterul Brian Lemac deschide scorul cu o execuție frumoasă din afara careului. Darius Hîmpea a dublat apoi avantajul cu o lovitură de cap în minutul 34, după care același Brian Lemac revine în prim-plan și realizează  “dubla”. Scorul devine 3-0 și începe să capete proporții.  Până la pauză, clujenii au mai marcat de 2 ori prin veteranul Dorin Goga, în minutele 44 și 45.

Nici după pauză nu s-a schimbat mare lucru și “șepcile roșii” au continuat să domine jocul. Rareș Takacs a dus scorul la 6-0 în minutul 77, după care Dorin Goga realizează hat-trick-ul în minutul 85 dintr-o lovitură liberă și apoi închide și tabela de marcaj în prelungirile meciului, stabilind astfel scorul final: 8-0.

Spectacolul de pe gazon a fost acompaniat și de spectacolul din tribune, oferit de cei aproximativ 4500 de suporteri clujeni care au înfruntat ploaia pentru a-și susține favoriții. Aceștia au afișat bannere cu mesaje precum: “U”, simbolul unor inimi românești”, și “Viața în Alb și Negru, plină de Culoare”.

Returul barajului se va disputa sâmbăta viitoare, 24 iunie, de la ora 17:30 pe terenul maramureșenilor.

– Gabriel Jurca / Sursa foto: ziuadecluj.realitatea.net

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts