Trupa Guns N’Roses și scriitorul James Patterson vor lansa o carte pentru copii

Cultură UBB Radio

Trupa rock Guns N’Roses alături de scriitorul american James Patterson vor lansa o carte pentru copii intitulată „Sweet Child O’Mine” la începutul lunii septembrie.

Cartea anunțată pe pagina trupei de pe Twitter, prezintă o poveste inspirată din aventurile lui Maya și Natalia Rose, două tinere fete care au crescut călătorind în turnee cu trupa, lansarea acesteia urmează să aibă loc în data de 1 septembrie. Colaborarea trupei cu scriitorul este susținută de Jennifer Zivoin, o ilustratoare profesionistă pentru copii, din Indiana.

Scriitorul James Patterson susține că este un fan al trupei încă de la începuturile sale, iar această colaborare îl bucură și crede ca va avea succes în rândul copiilor.

„Ca vechi admirator al Guns N’ Roses, sunt încântat să colaborez cu trupa pentru a aduce faimosul ei cântec la viaţă în paginile cărţii. «Sweet Child O’Mine» este o poveste care ştiu că va fi îndrăgită de copii”, a declarat scriitorul pentru People.

Guns N’Roses este o formație americană de hard rock. Până în prezent formația a lansat șase albume de studio, înregistrând vânzări de peste 100 de milioane de albume fiind una dintre cele mai bine vândute trupe. Grupul era format din cântărețul Axl Rose, chitariștii Tracii Guns și Izzy Stradlin, basistul Ole Beich, și bateristul Rob Gardner. Numele formației provine din unirea a două grupuri foarte importante de la Hollywood, L.A Guns și Hollywood Rose, conform Encyclopedia.

Sursa: People

Adina Chiriac

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts