Restaurant deschis la Cluj în plină pandemie. Angajații au fost prinși de polițiști care s-au dat drept clienți

Din oraş UBB Radio

Joi, un restaurant din centrul orașului Cluj-Napoca, pe strada Napoca, a fost deschis și a primit clienți pe timp de pandemie. Polițiștii i-au prins în flagrant pe angajați, în urma unei sesizări și au întocmit un dosar penal.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat că polițiștii clujeni au primit o sesizare despre faptul că restaurantul funcționa cu toate că activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă. Polițiștii s-au dat drept clienți pentru a-i prinde pe angajați în flagrant, conform Mediafax.

„Poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1, au surprins în flagrant angajaţii unui local de alimentaţie publică situat pe strada Napoca din municipiul Cluj-Napoca în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interiorul localului, contrar prevederilor legale”, a declarat Poliția Județeană Cluj, potrivit Mediafax.

Primul caz confirmat de COVID-19 în Cluj-Napoca a fost la începutul lunii martie, la o femeie de 33 ani, în urma întoarcerii acesteia din Italia.

Până acum sunt confirmate 460 de cazuri de coronavirus în Cluj, dintre care 167 s-au vindecat și 12 au decedat, potrivit covid19.geo-spatial.org.

Sursa: Cluj.com

Bernadette Nemeth

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts