Trupa de teatru a Școlii Elf a primit o Menţiune Specială din partea juriului de la San Remo

Cultură Eveniment

Trupa de teatru a Școlii Elf  s-a întors cu o Menţiune Specială de la San Remo pentru piesa piesa “The Canterville Ghost”, prezentată în finala competiției “Eurotheatre”. Finala a avut loc la San Remo, Italia, în perioada 2-6 mai 2012, conform unui comunicat de presă demis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Fundaţia Ţăndărică.

Membrii trupei de teatru care au participat la concursul de la San Remo sub coordonarea dlui profesor Dan Leonard sunt cei 26 de elevi din clasele V-VIII.

„Personal, m-a impresionat în mod special comportamentul extraordinar al copiilor, mobilizarea permanentă pentru toate acțiunile la care au participat: parada de deschidere a festivalului, atelierul de teatru coordonat de specialiștii din juriu, ceremonia de înmânare a premiilor, vizite la diverse obiective de pe Coasta de Azur.  Bucuria lor de a juca pe scenă în fața unui public atât de divers și numeros m-a făcut să înțeleg că pentru ei – cu premiu sau fără premiu – cel mai important lucru este participarea și efortul de a da tot ce poți pe scenă. Am fost cu adevărat impresionat de acești copii minunați, de efortul lor de echipă, de susținerea reciprocă pe care și-au arătat-o unul altuia”, ne spune Dan Leonard.

Trupa de teatru a avut un sprijin financiar din partea părinților elevilor participanți și a companiei AX PERPETUUM.

___________

Ionela Romaniuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts