Toate şcolile din Cluj-Napoca vor fi dotate cu dispozitive cu dezinfectanţi

Din oraş UBB Radio

Primarul Emil Boc a anunțat că mai multe dispozitive cu dezinfectant vor fi amplasate în toate școlile și grădinițele din municipiul Cluj-Napoca, până la finalul stării de urgență, în 15 mai.

„Am decis ca toate școlile și grădinițele din oraș să aibă montate dispozitive cu dezinfectant până la sfârșitul stării de urgență, până pe 15 mai dată după care e posibil să fie reluate cursurile. Montăm mai multe dispozitive cu dezinfectant pentru fiecare școală, între 5 și 10 dispozitive, în funcție de mărimea școlii, astfel încât copiii, profesorii să le utilizeze la școală, asta pe lângă dezinfecția generală care se va face în continuare”, a anunțat primarul, la ZIUA LIVE.

Dispozitivele cu dezinfectanți au fost deja montate și în cele mai aglomerate stații din oraș, dar și în piețele agroalimentare administrate de Consiliul Local. De altfel, până acum au fost montate 130 dispensere cu soluție dezinfectantă la blocurile mari din cartierele Mănăștur și Mărăști.

„Domnul viceprimar Tarcea coordonează un proiect prin care, suplimentar față de ce am decis în ședința de consiliu, vizează amplasarea de dispozitive cu dezinfectant în stațiile de transport în comun și în piețele din municipiul Cluj-Napoca. Deocamndată au fost amplasate în primele 15 stații de autobuz, cele mai aglomerate din oraș și la locațiile din piețele municipiului Cluj-Napoca, astfel încât oamenii, când sunt în stații de transport în comun, în locuri aglomerate, să aibă această posibilitate de a-și dezinfecta mâinile”, a mai adăugat primarul Emil Boc.

Sursa: Shutterstock/Nodar Chernishev

Georgiana Armean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts