TIFF-ul a debutat pe ploaie [Galerie foto]

Din oraş Eveniment

Gala de deschidere din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania a strâns o mulţime de oameni de film, dar şi spectatori, în ciuda vremii ploiase.

Printre personalităţile care au păşit pe covorul roşu s-au numărat Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu și Dorel Vișan, cei care fac parte din distribuţia filmului ce a deschis TIFF 2012, “Despre oameni şi melci”.

Actriţa Monica Bârlădeanu, pe care publicul de la Ursus Open Air a putut să o vadă jucând în filmul “Despre oameni şi melci” a afirmat că pentru ea, TIFF este “una dintre cele mai dragi experienţe de festival mie, şi pentru că cei de aici reuşesc să adune film-makeri şi să îi ţină împreună, şi să îi facă să comunice, să schimbe impresii şi pentru că selecţia e absolute unica. În fiecare an se propun regizori noi care au o viziune nouă.”

Pe covorul roşu au mai fost prezenţi şi directorul TIFF, Tudor Giurgiu dar şi directorul artistic al festivalului, Mihai Chirilov.

TIFF 2012 a început în Piaţa Unirii cu producţia lui Tudor Giurgiu, „Superman Spiderman sau Batman”, iar publicul i-a putut vedea pe actorii din film şi în realitate.

Seara de debut a festivalului a continuat cu proiecţiile filmelor “Despre oameni şi melci” şi “Călătorie pe lună”.

 [flagallery gid=36 name=”TIFF 2012″]

____________

Oana Alexa

Foto: Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts