The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Din oraş Divertisment

bilete-film-the-revenant-legenda-lui-hugh-glass

Filmul mult așteptat, The Revenant: Legenda lui Hugh Glass, va avea avanpremiera la Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca, pe data de 21 Ianuarie 2016 și îl va avea în rolul principal pe Leonardo DiCaprio.

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în anul 1823, iar în centrul acesteia se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul, apoi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare, ci se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Un film în regia lui Alejandro González Iñárritu, cu Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson și alții.

Demeter Roland / Sursa foto: eventbook.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts