Târgul de joburi în IT la FSEGA [Galerie Foto]

Din oraş

Primul târg de job-uri în IT a început astăzi la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), unde sunt prezente diverse firme din domeniu IT pentru a le oferi studenţilor oportunitatea de a obţine un job, dar şi internship-uri.

La târgul de job-uri de la FSEGA sunt prezente firme ca: EBS, Inovation power, Evoline, Medina software, SoftVision, ISDS, dar şi alte firme din domeniu care sunt gata să recruteze tineri studenţi cu minţi capabile.

“Studenţii sunt foarte interesaţi să participe la astfel de evenimente, pentru că majoritatea firmelor cer experienţă la angajare şi aceste firme care participă la evenimentul CariereInIT oferă şi internshipuri şi cursuri care îi ajută să îşi dobândească acea experienţă de care au nevoie. Noi plănuim să desfăşurăm acest eveniment şi în următori ani pentru că studenţii sunt interesaţi să îşi găsească un job, de aceea acest eveniment credem că va avea succes.”, susţine Blidar Corina, din partea Organizaţiei Hermes

Deşi se află la primul eveniment de genul desfăsurat în această facultate, tinerii studenţi se arată foarte interesaţi şi speră ca în urma acestui târg să obţină ceea ce îşi doresc, adică un job.

„În primul rând am vrut să particip la evenimentul acesta datorită targhetului pe care îl are, adică studenţi şi absolvenţi pe bază de matematică-informatică, mai exact persoane care ar putea sa devină viitori angajaţi a companiei noastre. Ca şi oferte noi am venit pregătiţi cu nişte oferte generale, programe de internship, practică sau alte evenimente de gen training-uri. Studenţii au părut destul de interesaţi, în special mai interesaţi de partea de internship. Noi căutăm talente adică oameni care să aibă şi nişte cunoştinţe, să dorească foarte mult să se dezvolte şi să fie ambiţioşi.” Georgiana Panclere, reprezentant Inovation power.

Cristian Stancalău, reprezentant Medina software, declară că participă la acest eveniment pentru că compania are nevoie de tineri programatori, având foarte multe proiecte: “Acest târg este o oportunitate foarte bună pentru studenţi deoarece oferim un program de practică, adică internship, care îi ajută cu o notă, iar Medina software oferă prin participarea la un internship un job garantat.”

 [flagallery gid=25 name=”Gallery”]

_____________

Mădălina Gorschi

Ionela Romaniuc

 

Comments :2

  • Mihai Bota

    Deci, cat am mai ras. Numele firmelor sunt super tari: “EBS, Ionvation power, Evoline, Medina softwer, Soft vision, ISDS”.

    p.s. targhetul! ;))

  • Mihai Bota

    p.s. 2 sper macar ca sunteti frumoase. 🙂

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts