Târgul de cariere în IT ajunge la Cluj-Napoca

Din oraş Eveniment

Tinerii pasionați de domeniul IT sunt așteptați în perioada 10-11 aprilie la Târgul de cariere în IT care se va desfășura în incinta Iulius Mall.

Participanții în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. Ei pot primi feedback pe CV chiar la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, prezenți la târg.

Un număr considerabil de companii participă la a doua ediție, printre ele numărându-se Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi, Asus și Intend, și multe altele, regăsindu-se pe site-ul evenimentului, ejobs.ro/targuldecariere.

Intrarea este libera iar evenimentul se va desfăşura între orele 10.00 şi 16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au şansa de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu prin completarea unui talon la o tombola organizată la faţa locului.

În premieră, la Târgul de Cariere în IT, participanții au de asemenea posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. Înscrierea la seminar se mai poate face şi pe site-ul târgului.

Târgul de Cariere este din anul 2006, locul de întâlnire dintre angajatorii cei mai importanți și tinerii cu vârste între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență.

__________________

Papuc Nicoleta

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts