Târgul de Cariere în Cluj-Napoca

UBB Radio

Astăzi a avut loc prima zi a Târgului de Cariere în Cluj-Napoca, la parterul Iulius Mall.

targuldecariere

Evenimentul a început la ora 11:00 unde peste 20 de companii angajatoare care au prezentat ofertele, au oferit informaţii despre propria firmă şi avantajele fiecărei cariere. Participanţii la târg au fost interesaţi în special de inginerie şi marketing, dar şi de celelalte domenii precum economie şi contabilitate.

Companiile BUW, Dennemeyer, Endava, Genpact, McDonald’s, Office Depot, Steelcase, Sykes și Terapia Ranbaxy se adresează tinerilor cu studii superioare sau în curs, indiferent de experienţa de muncă. De asemenea, organizatorii au propus oferte de internship-uri, voluntariat, training, conferinţe ale vocaţiei şi a evoluţiei în carieră, iar interesul celor prezenţi a fost pe măsură aşteptărilor.

Ceea ce aduce nou „Târgul de Cariere” sunt ofertele pentru studenţi a 60 de universităţi din străinătate, prin intermediul Edmundo. Destinaţiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru interesaţi sunt universităţile din Suedia, Olanda, Italia şi Belgia.

Standurile angajatorilor pot fi vizitate până la ora 19:00, iar work-shopul este disponibil de la 14:00 la 18:00. Miercuri, 13 noiembrie, „Târgul de Cariere” este disponibil în intervalul 11:00 – 19:00

– Elena Crăciun

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts