Studenții clujeni promovează principiile unui stil de viață sănătos

Din oraş Sănătate

Proiectul „New Start” – un nou început pentru sănătatea ta este susținut de asociația studențească AMiCUS din municipiul Cluj-Napoca pe perioada 11-15 noiembrie la Iulius Mall.

553208_623441991048018_1732059328_n

Scopul proiectului este de a promova sănătatea în rândul oamenilor și de a le dezvolta o atitudine pozitivă vizavi de acest aspect. De asemenea, cei interesați au putut afla de la studenții mediciniști principalele modalități de a găti și de a mânca într-un mod sănătos. Studenții mediciniști și farmaciști din Cluj au organizat o expoziție de sănătate în care doritorii pot să beneficieze de consultanțe medicale, masaj de relaxare, măsurarea tensiunii, testul de glicemie și de consiliere pe teme de sănătate susținute de cei implicați în proiect.

Mi se pare o idee foarte bună să promovăm sănătatea și să prevenim din timp eventualele boli. Este un început, iar scopul nostru este atât să informăm oamenii cât și să aducem un lucru nou în orașul nostru. De asemenea ne dorim să îi susținem în formarea unui stil de viață sănătos prin realizarea acestei acțiuni – a declarat Lucica Muntean, studentă la biologie în anul 3 și membră a asociației AMiCUS.

Pe lângă implicarea studențiilor mediciniști, un rol important în desfășurarea acestui proiect îl are Primăria și Consiliul municipiului Cluj-Napoca.

Sursa imaginii: AMiCUS

– Victoria Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts