Târg de joburi la Cluj organizat de Bosch

Din oraş Eveniment

 Grupul Bosch, liderul global în furnizarea tehnologiilor și serviciilor, a organizat astăzi ,19 aprilie ,un târg de joburi pentru ocuparea a circa 100 de poziții în cadrul noii sale fabrici din Cluj.

Bosch sunt în cautarea unui personal din domeniul administrativ și economic ,a tinerilor cu potențial în pregatirea lor pentru o viitoare cariera în management, ingineri cu specializari pentru cercetare și dezvoltare, dar și pentru producție.

“La acest moment căutăm personal care să fie specializat, pentru că în câteva luni vom starta producția și nu avem timp să instruim de la 0 personalul pe liniile de producție sau în zonele de care avem nevoie. Drept urmare, avem nevoie de personal care să aibă o experiență pe zona respectivă, instruirea fiind de aproximativ 2-3 luni, în 3 din centrele noastre plasate în Budapesta, Germania și Franța.” afirmă Cristina Corello, managerul de resurse umane la nivelul Bosch, România.

Evenimentul a fost organizat astfel încât persoanele care au venit să aplice, au avut posibilitatea de a discuta cu directorii diferitelor departamente pentru a le pune intrebari și pentru a întelege mai bine activitatea propriu –zisă a acelor divizii.

“Fabrica pe care o construim la Cluj va fi o fabrică de subansambluri electronice pentru sisteme de comandă, în a doua jumatate a anului sperăm să putem lansa producția în serie. Momentan ne aflăm în faza în care primele mașini sunt aduse și montate în halele de producție . Pâna la sfarșitul anului 2013, planurile noastre prevăd angajarea a circa 325 de lucrători, iar o parte din ei se află deja în faza de instruire . Mai târziu, în anii urmatori, aceasta cifră se poate extinde, este planificat ca în anul 2015, această cifra de angajari sa ajunga la 1000 de salariați, iar în ceea ce privește capacitatea de producție și de ocuparea fabricii noastre, aceasta se situează la circa 1300-1400 de salariați, o cifră pe care o putem atinge în anii 2016-2017”, a declarat Burkhard Kaden, managerul departamentului de Producție.

Investițiile planificate se ridică la valoarea de 77 milioane euro iar noul centru va avea o suprafața de aproximativ 30.000 metri patrați.

___________

Ana-maria Bivol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts