Studenții au talent la Cluj-Napoca

Eveniment UBB Radio

Primul episod al concursului „Studenții au talent” a avut loc noaptea trecută, la Cluj-Napoca. Studenţii din universităţile Clujului au avut ocazia să îşi demonstreze talentul în clubul Ring din complexul studenţesc Hasdeu, la concursul “Studenţii au talent”, în faţa unui juriu care se va schimba la fiecare ediţie.

Organizatorii evenimentului sunt membrii Federaţiei Asociaţiilor Studenţeşti din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (FAS USAMV). Ideea organizării a venit de la cunoscutul concurs „Românii au talent”, susțin aceștia.

„Concursul va avea loc în Ring, în fiecare marți pe parcursul a 4 sau 5 ediții, iar câştigătorii acestora vor fi premiaţi şi vor participa apoi la finală, unde marele premiu va fi în valoare de 500 de euro sau poate chiar mai mare, în cazul în care vom găsi și sponsori”, a declarat pentru UBB Radio Aura Crecan, coordonator al departamentului de divertisment din cadrul FAS USAMV.

Noaptea trecută au participat la concurs șaisprezece concurenți cu diferite talente: cântat vocal, cât și instrumental, dansuri pornind de la cele populare până la aerobic sau zumba, dresaj canin, jocuri cu leduri și foc.

Atât participanții cât și cei prezenți ca spectatori și inclusiv membrii juriului s-au amuzat și s-au distrat.

Toţi studenţii talentați ai centrului universitar clujean, indiferent de talentul lor, se pot înscrie pentru următoarele ediții, trimiţând un e-mail la fas_usamv_info@yahoo.com.

 

 

____________

Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts