Studcard a împlinit 5 ani

Eveniment UBB Radio

Teatrul Național ,,Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, a găzduit aseară Gala 5 ani Studcard, urmată de piesa de teatru ,,Revizorul”, de N. V. Gogol, în traducerea lui Emil Iordache. Petrecerea celor de la Studcard a continuat în Euphoria Music Hall, de la ora 22.00.

,,În această primăvară Studcard a venit cu un pachet promoțional, pentru 5 ani, un pachet care a ajuns la 599 ron  pe care studentul care își face Studcard îl primește gratuit. Pachetul contine : 13 pizza, 14 beri, 17 cafele,  3 ceaiuri, 6 concerte, 4 meniuri diferite, 3 consultații stomatologice, intrare la film, solar, saună și abonament RATUC”, a declarat Sorin Buiac, coordonatorul departamentului de vânzâri.

Președintele Studcard Iancu Șerbănescu își reamintește cum a început proiectul Studcard.

,,Îmi aduc aminte prima discuție oficială despre Studcard a fost cu directorul Casei de Cultura a Studentilor de atunci și mi-a zis că este un program utecist. A zis că studenții din Cluj nu au nevoie de reduceri, studenții nu au nevoie de evenimente, ci studenții din Cluj au nevoie de un nou partid”.

Proiectul Studcard a  reușit să revoluționeze Clujul universitar și în principal viața de student. Acum 5 ani studenții nu se puteau bucura de reduceri, de evenimente. Reprezentanții Studcard susțin că cea mai mare realizare a lor a fost aceea că i-au făcut pe agenții economici, pe mediul politic  să înțeleagă faptul că în Cluj există mulți studenți și ei sunt defapt motorul acestui Cluj.

,,Nu o sa uităm ca acum 5 ani la Sala Sporturilor veneau alături de noi 6000 de oameni să zică: Da, a venit Studcard la Cluj”, susține Iancu Șerbănescu.

 

 

_________________

Diana Patricia Mărginean

Foto: Călin Crețu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts