Spectacol caritabil la Cluj-Napoca

Din oraş

10998403_10206331184107240_7050465296265194900_n

Spectacolul caritabil Pinnochio este organizat de către Clubul Monarhiștilor Clujeni în parteneriat cu Asociația Culturală AnimArt și va avea loc duminică, 1 martie la Casino – Centrul de Cultură Urbană, începând cu ora 17.

Evenimentul caritabil „Pinocchio”, o piesă de teatru adaptată după povestea lui Carlo Collodi, o continuare a seriei inițiativelor filantropice ale monarhiștilor clujeni, are scopul de a oferi publicului un mărțișor vesel și, totodată, are și un scop nobil: strângerea fondurilor pentru Dragoș, un băiețel de 5 luni care are nevoie de o operație în SUA.

În urma nașterii premature, Dragoș a stat o perioadă de timp în incubator, lucruri care i-au afectat vederea, diagnosticul medicilor fiind de retinopatie de prematuritate. Părinții acestuia au încercat să combată diagnosticul prin efectuarea unor consultații repetate la clinici de specialitate din Cluj și din țară, dar acțiunea a fost fără succes.

Operația de 36.000 de dolari va trebui efectuată la Clinica din Detroit, SUA, în data de 10 martie. O parte din sumă este deja în posesia familiei lui Dragoș, însă prin această acțiune vor strânge toți banii necesari operației.

Intrarea la aceste eveniment se va face pe bază de invitaţie sau bilet, achiziţionat la intrare, iar donaţiile se vor realiza la locaţie, în ziua evenimentului. 

 

– Alexandra Boierean 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts