Simularea unei zile din viața unei persoane nevăzătoare, la FSPAC

Din oraş

Studenții vor putea participa la o activitate de simulare a unei zile din viața unei persoane nevăzătoare, joi, 23.03.2017, de la ora 10:00. Activitatea va avea loc în sala T1 a sediului FSPAC de pe strada Minerilor, nr. 85.

Societatea Studențească de Științe Politice – SSSP în colaborare cu Asociația FSPAC (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării) organizează pentru studenți o activitate interactivă, prin care aceștia vor putea simula pentru două ore o zi din viața unei persoane nevăzătoare. Participanții vor fi împărțiți în echipe de 4-5, din care doar unul va vedea, iar ceilalți vor fi legați la ochi și vor trebui să rezolve câteva sarcini simple. Participanții care nu sunt legați la ochi nu vor putea să îi ajute prea mult pe ceilalți, ei având doar rolul de menținere a siguranței echipei.

Activitatea face parte din etapa de diseminare a rezultatelor proiectului cu cofinanțare europeană WoW – World Skills of Youth for better employability, în care asociația FSPAC este unul dintre cei cinci parteneri internaționali.

Mădălina Stînea/ Sursă foto: www.blidaru.net

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts