Se redeschid mall-urile, dar cu o serie de reguli stricte

Administraţie UBB Radio

A fost publicat ordinul cu privire la condițiile pentru redeschiderea mall-urilor. În acest document sunt stabilite și regulile pentru sălile de pariuri sportive și jocuri de noroc, potrivit Digi24.

În centrele comerciale vor fi instalate la intrare panouri de informare, iar clienții sunt obligați să poarte măști de protecție și le va fi luată temperatura la intrarea în mall. Clienții care au o temperatură mai mare de 37,3 grade nu vor fi lăsați în incinta mall-ului. Vor fi trasate culoare, în așa fel încât fiecare persoană să dispună de un spațiu de 7 metri pătrați.

Angajații care strănută, au febră sau tușesc vor fi izolați la domiciliu. De asemenea, aceștia vor fi protejați cu panouri de plexiglas, iar în mall vor fi disponibile dispozitive pentru igienizare.

Este interzisă testarea produselor cosmetice și folosirea sistemelor de ventilație.

Clienții sălilor de pariuri sportive vor primi mănuși, dezinfectanți și măști și vor intra într-un număr limitat, astfel încât să fie posibilă o distanță de 2 metri între aceștia. Aerisirea se va face prin deschiderea ușii, iar suprafețele vor fi dezinfectate frecvent.

În sălile de jocuri de noroc le va fi permisă intrarea în incintă celor care au intenția de a începe un joc. Aparatele vor fi plasate la o distanță de 1,5 metri, iar băuturile vor fi servite în recipiente de unică folosință.

Sursa: Hepta.ro

Bernadette Nemeth

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts