Se lansează Naradix, modul de clase digitale – inițiativă pentru adolescenții români

Educaţie UBB Radio

Inițiativa „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și Narada, va lansa Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează.

Se va discuta despre social media, personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top. La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:

Miercuri, 1 aprilie, ora 16:00: Bianca Adam:  inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie, ora 16:00: Dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie, ora 18:00: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts