Schimbarea majoră în iOS 12 confirmată de Apple

Tech

Iată Schimbarea majoră pe care o va aduce noul sistem de operare iOS 12 pentru Iphone și Ipad plus alte noutăți în cadrul evenimentului WWDC 2018.

iOS 12 va aduce modificări la nivelul interfeței bazate pe efecte de adâncime 3D care va lucra împreună cu Face ID sistemul de recunoaștere facială apărută în 2017 pe Iphone x, care vainteracționa cu utilizatorul, planurile fiind suficiente de clare în acest sens.

iOS 12 este prezentată ca o actualizare care să rezolve problemele de funcționare despre care utilizatorii s-au plâns în ultima perioadă.

Conferința WWDC 2018 va avea loc pe 4 Iunie Unde Apple va dezvălui toate noutățile în materie de Hardware și Software. S-ar putea să vedem un refresh la macbook pro de 13 și de 15 inch cu noua generație de procesoare Intel Coffee Lake.

De asemenea, în cadrul evenimentului anul acesta Apple își va direcționa atenția spre partea software, aducând noutăți pentru sistemul de operare Mac O S, iar o altă noutate legată de Apple Watch, este că acesta va avea un display mai mare.

Revenim cu informații noi după evenimentul WWDC.

– Jozsef Hăinală / Sursa fotografiei: Techradar.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts