România luptă pentru locurile 7-8 la Campionatul Mondial de handball din China

Sport

În urma remizei obţinută marţi, în meciul jucat în compania Coreei de Sud, scor 34-34, naţionala de handball feminin a României a încheiat grupa principală II pe locul patru.În urma remizei obţinută marţi, în meciul jucat în compania Coreei de Sud, scor 34-34, naţionala de handball feminin a României a încheiat grupa principală II pe locul patru

Tricolorele au început prost partida de ieri, Coreea  reuşind să se distanţeze chiar la trei goluri încă din primele minute. Fetele noastre au revenit, însă pentru scurt timp, deoarece la sfârşitul primei reprize tabela de marcaj indica 13- 19 în favoarea coreencelor cu o apărare aproape inexistentă în multe momente a echipei noastre.

În pauză antrenorul Radu Voina şi-a remontat elevele, astfel că apărarea a dat un alt randament, iar în atac nu s-au mai produs acealeaşi greşeli ca în prima repriză. România a obţinut egalarea în minutul 58, dar nu a mai avut forţa de a se impune pe final. Principalele marcatoare ale formaţiei noastre au fost Vărzaru şi Lecuşanu cu câte 6 goluri şi Amariei cu 5. Locul 4 în grupă dă posibilitatea naţionalei noastre să joace cu selecţionata Germaniei, ocupanta aceluiaşi loc în grupa I, pentru clasarea pe locurile 7 sau 8 la finalul Campionatului Mondial.

Cristina Salvan

Foto: www.mediafax.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts