Din nou poveşti la Cărtureşti

Eveniment

Din nou poveşti la CărtureştiLibrăria Cărtureşti din Iulius Mall Cluj-Napoca a reluat aseară un proiect de suflet, care îi va bucura mult pe cei mici. În fiecare marţi, de la ora 19:00, în incinta librăriei Cărtureşti, are loc proiectul “Seara de poveşti”.

Acest proiect a debutat în primăvara anului 2008, din iniţiativa lui Cosmin Lungu, director de evenimente şi relaţii publice Cărtureşti şi a Ancai Pol, reprezentantă relaţii publice Cărtureşti, ambii din Timişoara. Proiectul s-a extins rapid, iar acum are loc în mai multe oraşe din ţară.

“Seara de poveşti” s-a oprit în vara anului 2009, întrucât 3 luni au urmat atelierele de vacanţă pentru copii, care se făceau în fiecare vineri, de la ora 18:00. Proiectul nu s-a reluat imediat dupa vacanţă, pentru că librăria Cărtureşti găzduieşte şi alte proiecte şi perioada de după august a fost foarte aglomerată. Dar acest proiect este considerat unul de suflet şi s-a dorit mult reluarea lui.

Întâlnirea dintre Andrea Bordaş (librar) şi copiii dornici să asculte din nou poveşti s-a desfăşurat la etaj, şi nu în ceainărie, ca şi anul trecut. “De o lună am deschis 2 extinderi, dintre care una este special amenajată pentru copii. Pentru confortul copiilor, cred că e mai bine să rămână sus, mai ales acum, cand în ceainarie este mai frigut.”, a precizat Mihai Mateiu, diector de evenimente şi relaţii publice Cărtureşti, Cluj-Napoca.

La “Seara de povești” sunt invitaţi toţi copiii care vor să stea pe pernuţe colorate şi să intre gratis în lumea fascinantă a poveştilor. Evenimentul durează aproximativ o oră, iar copiii care au fost prezenţi şi anul trecut la aceasta seară specială au vârste cuprinse între 3 şi 7 ani. Cei mai mici vin însoţiţi de către părinţi. De obicei, numărul constant al copiilor care vin la “Seara de poveşti” este de aproximativ 10- 15.

Aparaschivei Andreea Monica

Foto: blog.carturesti.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts