10 pentru Cluj

Sport

Tinerii clujeni care au făcut performanţă în anul 2008 au fost premiaţi aseară în cadrul galei “10 pentru Cluj“. Aceştia au primit un trofeu alături de premii în bani în valoare de 800.000 de lei, telefoane de ultimă generaţie şi  laptop-uri.

Decernarea premiilor a începTinerii clujeni care au făcut performanţă în anul 2008 au fost premiaţi aseară în cadrul galei “10 pentru Cluj“ut cu un recital de colinzi sustinut de un grup de fetiţe de la Clubul Vedetelor. În cadrul galei au fost 10 secţiuni la care elevii talentaţi au râvnit. Cel mai aşteptat moment a fost cel în care primarul Sorin Apostu i-a desemnat pe ambasadorii clujeni. Primii ambasadori clujeni au fost elevii de la Clubul Vedetelor, care au primit un cec în valoare de 4000 de lei. Pe lângă premiul de amabasador au mai fost premiaţi elevi la categoriile Social, Arte  ansambluri, Arte individual, Sport de echipă, Sport individual, IT, Stiinte, Mediu si Inovaţie.

Dezamăgit de numărul tot mai mic de participări la competiţiile internaţionale directorul executiv NOKIA România Valentin Deac le-a transmis tinerilor : “ Copiii, nu crede-ţi ce se aude în lume acum, cum că fără şcoala poţi ajunge departe. Eu va sfătuiesc să învăţaţi, să vă faceţi datoria umană faţă de părinţi şi comunitate, iar noi cei mai mari vom avea grijă ca efortul vostru să fie răsplătit“.

Gala sa încheiat cu un recital de colinde a Narcisei Suciu. Toţi cei care au fost prezenţi la eveniment au primit la ieşire câte un cadou din partea Moşului.

Tincu Bogdan Constantin

Foto : Tincu Bogdan Constantin

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts