România este cea mai promovată destinaţie la Târgul de Turism Touristica

Din oraş

Un număr de 40 de expozanţi îşi prezintă ofertele turistice în cadrul Târgului de Turism Touristica, ce are loc în perioada 2-4 noiembrie, la Polus Center.

Celor care vor să îşi petreacă următoarea vacanţă într-un loc exotic, sau nu ştiu unde să meargă de sărbători, târgul “Touristica” le stă la dispoziţie cu oferte variate.

“Târgul nostru se află la cea dea 7-ea ediţie, sunt în jur de 50 de expozanţi prezenţi aici, cu precădere agenţii de turism şi zonele de la noi din ţară. Pentru ediţia asta vedeta târgului este România. Oricine poate să vină să viziteze acest târg, să-şi cumpere o vacanţă, să se informeze, sau să meargă să îşi rezerve un sejur. Efectiv ia un catalog, stă acasă două săptămâni, îl analizează şi îşi alege unde să meargă de Crăciun sau Revelion”, ne spune Crina Doda, reprezentanta  târgului “Touristica”.

Sunt multe locuri de vizitat pentru cei interesaţi de călătorii, spre exemplu un sejur la sky în Austria poate pleca de la 80 de euro şi să ajungă la 2.000 de euro pe persoană, în care ai inclus cazare într-un apartament. În locurile calde şi exotice cum ar fi Thailanda sau Cuba, un sejur pleacă de la 1.200 de euro şi poate ajunge până la 10.000 în funcţie de confort şi facilităţi.

___________

Mariana Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts